Behandelingen:

  • Cosmetische Tandheelkunde
  • Composiet vullingen
  • Porseleinen Veneers
  • Kunstgebit
  • Kronen en Bruggen
  • Behandelingen en tanden bleken

Tanden bleken

Thuisbleken is een relatief eenvoudige manier om de tanden en kiezen een aantal tinten lichter van kleur te maken. Wij geven u twee op maat gemaakte mondlepels mee welke u met een blekende gel in uw mond moet dragen. Dit gedurende twee tot drie weken, een aantal uren per dag. Natuurlijk is dit afhankelijk van hoeveel er gebleekt dient te worden, wij controleren u tijdens de bleeksessies. De lepels zijn opnieuw te gebruiken. Mocht u de tanden opnieuw willen bleken, hoeft u enkel de blekende gel bij ons op te halen. Dit gaat wel altijd in overleg met de tandarts. Te veel bleken is niet verstandig.

Informatie over bepaalde behandelingen kunt u vinden op de website
www.allesoverhetgebit.nl.


Huisregel

Er wordt alleen behandeld volgens afspraak.

Gelieve uw mobiele telefoon uit te schakelen in de praktijk.

Er wordt in de gehele praktijk niet gerookt.

Huisdieren mogen niet in de behandelkamers komen, tenzij het medisch noodzakelijk is (zoals een blindegeleide hond).

Kom elk half jaar voor controle tenzij anders is afgesproken.

Bent u langer dan 2 jaar niet geweest voor controle, dan wordt u automatisch uitgeschreven. U kunt dan niet meer bij ons terecht voor spoedgevallen.

Bent u verhinderd, geef het 24 uur van te voren door. Houdt rekening met onze openingstijden.

Heeft u meerdere malen verzuimd om zonder bericht niet te komen op uw afspraak, dan wordt u uitgeschreven. U kunt dan niet meer bij ons terecht voor spoedgevallen.

U wordt uitgeschreven als u na meerdere aanmaningen een nota verzuimd te betalen. U kunt dan niet meer bij ons terecht voor spoedgevallen.

Als u uw eerste afspraak( bij nieuwe patienten) zonder berichtgeving verzuimd wordt u automatisch uitgeschreven van ons patiƫntenbestand.

Komt u de dag van uw afspraak niet opdagen dan zijn wij genoodzaakt hiervoor een boete in rekening te brengen. (houdt er rekening mee dat de boete niet door de verzekering wordt vergoed).